?

Log in

No account? Create an account

Haven't you people ever heard of closing the goddamn door?

Name:
Fleur
Location:
External Services:
  • bangkokimpact@livejournal.com
Schools:
Hoi, ik ben Fleur, het meisje dat rond haar 10e aan haar vader vroeg: "Papa, als mensen doodgaan als je ze neerschiet, waarom kan je dan wel een kogel in je hand vasthouden?" Tsja, wist ik veel. Ik ben 21, opgegroeid met luchtballonnen - want mijn vader is ballonvaarder en ja, dat is echt vet tof - en studeer Cross Media Concepting in Enschede, waar ik mijn hele leven al woon.
Ik hou van het leven. Van groen gras, van mensen ontmoeten, van plekken waar ik nog nooit geweest ben of waar ik al wel geweest ben maar die gewoon ontzettend fijn zijn. Van slapen in het shirt van een jongen terwijl het shirt nog naar hem ruikt. Van sneeuw in het donker die oplicht voor grote (kop)lampen, zodat het lijkt alsof het nóg harder sneeuwt. Van klinkers die ratelen als ik er overheen fiets. Ik hou van late avonden, van verleiden en verleidingen, van een goed uitzicht en de juiste mensen om me heen. Toch wil ik alles in mijn leven altijd beter dan het is, maar ik ben te lui om er iets aan te doen.
Ik hou van muziek (vooral van de Beatles <3), zo'n beetje mijn grote liefde, en ga dan ook graag naar concerten en festivals. Doe ik trouwens veel te weinig. Ik hou van informatie, kennis. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat er iets is wat ik heb gemist op school, en ik mis daardoor een groot deel aan algemene kennis. Ik ben bar slecht in jaartallen, in politiek, in associaties leggen, in argumenteren en discussiëren. Ik kan me goed uiten als ik er lang overna denk, maar dus niet in een gesprek.
Humor is erg belangrijk. Ik kan heel hard lachen om Adam Sandler, Dylan Moran, Mike Myers (Sprockets!), Bert Visscher en Najib Amhali. En vast wel om meer mensen die ik altijd weer vergeet te noemen.
Ik kijk erg graag films en series, luister dus graag muziek en gamen begin ik te leren, maar dat doe ik dus ook graag.

Als je lief comment word je mijn vriendje :)

Statistics